Ми тут
Сервісний відділ:
Відділ продажу: (067) 447-0549 (050) 433-7718
Каталог товарів

Що потрібно знати про монтаж каналізаційної системи?

06.07.2019р.
Що потрібно знати про монтаж каналізаційної системи? фото

Теплий Дім ПСП працює в сфері інженерного забезпечення, надаючи клієнтам різні види послуг, в число яких входить і монтаж каналізації в будинку під ключ.

Що потрібно знати про монтаж каналізаційної системи? В першу чергу потрібно враховувати, що установка каналізації повинна проводитися на етапі після завершення будівництва каркасу будинку, зведення внутрішніх перегородок, перед заливкою чорнової стяжки чи монолітної плити першого поверху. Перед початком монтажних робіт також мають бути підготовлені отвори в фундаменті, технічні канали між поверхами, штроби в стінах, також обов'язковим є риття траншеї для випуску в каналізаційний колектор і т.д.

МОНТАЖ СИСТЕМ КАНАЛІЗАЦІЇ В ПРИВАТНОМУ БУДИНКУ: ЕТАПИ

Наші фахівці виконують установку каналізації в три основних етапи:

Етап №1. Вибір місця для розміщення септика, підготовчі роботи.

При виборі місця для установки майбутнього септика, необхідно підбирати локацію таким чином, щоб від будинку до точки входу в септик був потрібний нахил. Ідеальним варіантом буде наявність на ділянці природних ухилів. Відстань від будинку до майбутнього котловану повинна складати не менше 5м, від точки водозабору оптимально 50м (але не менше 20м), від проїздної частино не менше 5м. Риття котловану і траншеї здійснюється, як правило, із застосуванням спецтехніки. На дні траншеї створюється піщана подушка, на яку в подальшому буде проводитися укладання каналізаційних труб.

Етап №2. Монтаж каналізації

На даному етапі проводиться безпосереднє прокладання труб з нахилом в сторну септика (для d50 2-3см, для d110 1.5-2 см на 1м, для d160 0.8-1 см на 1м), просипання труб піском щоб над трубою було 5-10см . Кожен вид робіт виконується фахівцями нашого центру у відповідності з санітарно-технічними нормами.

Етап №3. Пуско-налагоджувальні роботи

Для завершення монтажу каналізації в обов'язковому порядку проводяться пуско-налагоджувальні роботи системи, а також перевірка працездатності всього додаткового обладнання (системи примусової відкачки стічних вод) . На завершальному етапі система заповнюється водою, що дозволяє перевірити ефективність її роботи.

Виникли питання? З будь-яких питань, пов'язаних з установкою систем каналізації та вартості, Ви можете звернутися до менеджерів нашої компанії Теплий Дім ПСП, які із задоволенням проконсультують Вас.