Ми тут
Сервісний відділ:
Відділ продажу: (067) 447-0549 (050) 433-7718
Каталог товарів

Важливість використання вентиляції в житлових будівлях

02.04.2020р.
Важливість використання вентиляції в житлових будівлях фото

Висока якість повітря в приміщенні є одним з ключових факторів, що суттєво впливають на стан нашого здоров'я. Люди вдихають та видихають від 15 до 20 разів на хвилину, кожен раз споживаючи близько 0,5 літра повітря. 

 

Таким чином, наші легені щодня перекачують до 15 000 літрів або 15 кубічних метрів повітря, що містить продукти обміну речовин, такі як вуглекислий газ.

На якість повітря в приміщенні впливають декілька аспектів : вуглекислий газ, забруднюючі речовини з будівельних матеріалів, меблів та вологість повітря.

 

 Під час приготування їжі та прибирання також відбувається забруднення повітря. Внутрішній інтер'єр продукує домашній пил і в той же час, ззовні надходять частинки пилу та алергени.

Рівень забруднення повітря може бути значно зменшено завдяки чітко спланованій системі вентиляції. 

 

З огляду на те, що вентиляція — це досить складна система, яка може взаємодіяти з іншими інженерними системами, реалізовувати її краще на стадії будівельних або хоча б ремонтних робіт. 

 

Перед стартом, необхідно зробити проектування системи і узгодити всі важливі деталі: де буде розташована вентиляційна установка, як і де будуть проходити повітропроводи і в яких місцях буде здійснюватися витяжка і приплив повітря. Ці деталі не менш важливі, ніж сама модель агрегату і від них також залежить якість і довговічність роботи всієї вентиляційної системи.

 

Припливно-витяжні установки це оптимальне рішення для якісного повітрообміну та створення сприятливого мікроклімату. 

 

Нагадуємо, що у зв'язку з епідеміологічною ситуацією Теплий Дім працює в дистанційному режимі. 

 

Бережіть себе та своїх рідних! 

Оформляйте замовлення онлайн на сайті 

https://t-dim.com.ua/ , 

в телефонному режимі або Viber та Telegram.

📱(067) 447-0549 

📱(050) 433-7718

Телефонуйте, замовляйте та отримуйте доставку!

Суміжні категорії