Ми тут
Сервісний відділ:
Відділ продажу: (067) 447-0549 (050) 433-7718
Каталог товарів

Сервісне обслуговування кондиціонера

13.08.2018р.
Сервісне обслуговування кондиціонера фото

Дорогі друзі, просимо звернути Вашу увагу на технічне обслуговування кондиціонерів якими ви користуєтесь, і навіть якими ні. Оскільки незалежного від того чи працює кондиціонер пил,бруд та пліснява збирається на фільтрах та теплообміннику. Відповідно при подальшій експлуатації доведеться дихати мікроспорами грибків та плісняви. Отже технічне обслуговування та діагностику необхідно проводити мінімум один-два рази на рік, в кінці та на початку сезону, а у місцях великого скупчення людей (офісні приміщення,магазини,виробництва і т.п.)  три-чотири рази.

Особливо просимо звернути увагу на якість обслуговування. Для цього рекомендуємо користуватись послугами тільки професіоналів. Оскільки не рідко трапляються випадки не добросовісного виконання робіт.  Як, приклад, на фото нижче зображено кондиціонер, обслуговування якого проводилось щорічно, зі слів власника. Нажаль, як виявилось, кондиціонер хоч і дійсно обслуговували, але не так як потрібно. Усе обслуговування включало в себе мийку «сіточок» тобто пластмасових фільтрів грубої очистки і візуального огляду хоча ,оплата бралась як за повноцінне ТО. Таке «обслуговування» має робити кожен власник самостійно 1-2 рази в місяць в залежності від забруднення фільтрів. Нічого складного в цьому немає: просто відкривається кришка внутрішнього блоку кондиціонера, досить легко виймаються пластмасові фільтри ,які знаходяться в спеціальних пазах, промиваються під проточною водою, і після того як просохли вставляються назад на своє місце. Один нюанс. На фільтрах грубої очистки можуть знаходитись вугільні, плазмові чи антибактеріальні  фільтро-вставки які не можна мочити, тому перед мийкою їх потрібно вилучити з рамки пластмасового фільтру і вставити назад після просушки. Всіх цих не хитрих маніпуляцій можуть навчити наші спеціалісти для того, щоб в майбутньому спростити і свою роботу і зекономити ваші кошти.

Тому наполегливо рекомендуємо вчасно робити сервісне обслуговування вашого обладнання, дотримуватись графіку , і вдаватись до послуг тільки кваліфікованих фахівців ПП "Теплий Дім ПСП". І Ваш кондиціонер прослужить Вам ще досить довго!