Ми тут
Сервісний відділ:
Відділ продажу: (067) 447-0549 (050) 433-7718
Каталог товарів

Тепла підлога

10.09.2018р.
Тепла підлога фото

Компанія ПП "ТЕПЛИЙ ДІМ ПСП" пропонує клієнтам послуги з монтажу систем водопостачання, водовідведення та опалення, зокрема й "теплої підлоги".

Тепла підлога - найкраще рішення для опалення Вашого будинку. А в нас є для неї все необхідне! Від труб і кріплень до насосів і колекторних шаф .


Теплі підлоги можуть бути інфрачервоні плівкові, електричні, водяні. Відрізняються вони як матеріалами, так і особливостями монтажу та принципами роботи.
Система водяної теплої підлоги з"явилася однією з перших і активно використовується в приватному будівництві вже більше 15 років.
Принцип роботи водяної теплої підлоги полягає в примусовій циркуляції теплоносія по  змонтованих певним чином трубопроводах під шаром бетону, за рахунок чого забезпечується рівномірний нагрів усієї поверхні.
Контролює підлогу термоелемент, який реагує на температуру тепоносія і в моменти досягнутої заданої температури закриває циркуляцію теплоносія до колектора, або відкриває при падінні на декілька градусів.
Ми співпрацюємо з провідними виробниками як вітчизняними, так і з іноземними, використовуємо тільки якісні і перевірені часом матеріали. Всі фахівці мають високий рівень кваліфікації, що дозволяє нам гарнтувати оперативність і високу якість виконуваних робіт.

ЕТАПИ МОНТАЖУ ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ:
- заливка чорнової стяжки (максимально рівна має бути поверхня, щоб пінополістирольні плити прилягали щільно для мінімізації можливих деформацій чистової стяжки в подальшій експлуатації);
- встановлення по периметру кімнат демпферної стрічки для компенсації розширення бетону при  нагріві (при площі поверхні більшій 25 кв.м. потрібно додатково розділяти демпферну стріку на дві частини);
- вкладання пінопласту або екструзійної плити (щільність теплоізоляції повинна бути не менше 35 кг/м.куб., а товщина від 50 мм в підвальних приміщеннях чи на 1-му поверсі будівлі);
- покриття теплоізолюючого шару екрануючою плівкою (екрануюча плівка має бути ламінована, щоб шар бетону з різноманітними хімічними домішками не руйнував шар алюмінію, який нанесений на плівку);
- вкладання труби певним кроком та закріплення її спеціальною (крок вкладання підбирається індивідуально залежно від призначення приміщення);
- заливання чистового шару бетону класичного виконання (термін повного висихання до 4-х тижнів. Оптимальна товщина бетону має бути 5-7 см) .
ПЕРЕВАГИ :
1. зниження витрат на опалення;
2. комфортні умови проживання;
3. привабливість зовнішнього вигляду кімнати;
4. вдала сумісність з більшістю оздоблювальних матеріалів для підлоги;
5. доступна вартість;
6. поєднання з іншими системами обігріву.

Серед недоліків можна виділити:
- час і трудові затрати на монтаж обладнання;
- при появі несравностей у вигляді протікання слід демонтовувати підлогове покриття;
необхідність в додаткових джерелах опалення залежно від конструктивних рішень певних будинків.

При неправильному встановленні системи теплої підлоги можуть виникнути певні недоліки. З метою їхнього уникнення рекомендуємо звертатися до спеціалістів ПП "Теплий Дім ПСП" за телефонами:
📞+38 050 433 77 18,
📞+38 067 44 70 549
До Вашої уваги фото робіт нашої монтажної групи