Ми тут
Сервісний відділ:
Відділ продажу: (067) 447-0549 (050) 433-7718
Каталог товарів

ЯКА ТЕПЛА ПІДЛОГА КРАЩА: ЕЛЕКТРИЧНА ЧИ ВОДЯНА?

28.11.2019р.
ЯКА ТЕПЛА ПІДЛОГА КРАЩА: ЕЛЕКТРИЧНА  ЧИ ВОДЯНА? фото

Оскільки ви читаєте цей пост, тоді точно знаєте переваги теплої підлоги. Тож не будемо про них 

Інше питання, як її гріти —  спеціальною електричною “сіткою”, яка монтується у стяжку чи трубами з теплою водою, з’єднаними з котлом?  У кожного способу — свої особливості. Розповідаємо детальніше

Витрати

Водяна підлога —  один із найдешевших способів опалення. При хорошій теплоізоляції за опалювальний сезон ви витратите мінімум на третину менше, аніж опалювали б приміщення батареями.

Електрична підлога — дорожча. Приблизна різниця (залежно від обладнання, теплоізоляції тощо) — до 40% вартості енергоносіїв.

Енергоносій

Водяна підлога нагрівається водою, нагрітою у котлі. А він може грітися і газом, і дровами, і палетами, і тою ж електрикою. Відтак водяна підлога об’єктивно дає більше можливостей для “маневру” в разі перебоїв певним енергоносієм. В цьому плані 

електрична підлога вибору не лишає: є електрика — є тепло, нема електрики — стає холодно...

Довговічність

Електрична підлога дуже вразлива. Вона може вийти з ладу через перепади напруги і як наслідок перегорання кабелю. В цьому випадку водяна тепла підлога більш стійка і надійніша.  

Монтаж

Водяна підлога монтується складніше, аніж електрична: адже це справжня сантехнічна система, залита у монолітну стяжку. Тому встановлювати її повинен кваліфікований майстер. Електрична підлога монтується швидше і робота така коштує дешевше.

Загальна порада спеціалістів виглядає так: чим більшу площу треба обігріти —  тим вигідніше робити саме водяну підлогу. Для невеликого, локального обігріву підійде і електрична.

Пам’ятайте головне: будь-яка тепла підлога приносить комфорт і не викликає проблем тільки тоді, коли використані були якісні сертифіковані матеріали, а монтаж проводили кваліфіковані спеціалісти.

Якщо потрібна тепла підлога — звертайтеся:

(067) 447 05 49; (050) 433 77 18;

Або чекаємо Вас за адресою: Луцьк, майдан Привокзальний,  1