Ми тут
Сервісний відділ:
Відділ продажу: (067) 447-0549 (050) 433-7718
Каталог товарів

Літо прийшло, згадали про кондиціонер ...

24.05.2018р.
Літо прийшло, згадали про  кондиціонер ... фото

Виникла свіжа тема для обговорення…) Літо прийшло, про кондиціонер згадали, нарешті наважились на довгоочікувану покупку, а от визначитись з кондиціонером не вдається… Якщо про телевізори, обігрівачі,пральні машини нам трохи розказують в ненависних рекламних роликах, то про кондиціонери інформації не багато. Тому спробуємо коротенько, але в міру можливості, вичерпно надати відповідь на питання, які часто задаються. Отже:

  • Який кондиціонер краще купити?
  • Яка гарантія і строк служби?
  • Яка вартість такого задоволення?

Краще купити новий!), тому, що вся б/у техніка - «кіт у мішку», на таке обладнання гарантії ніхто не дасть і відповідальності нести також не буде. А обладнання не дешеве.

Кондиціонери є різних класів, марок і брендів, а відповідно і цінових категорій. Спробуємо привести приклад на автомобілях, можливо так вам буде легше для себе зрозуміти. Заздалегідь просимо вибачення у власників авто, якщо поставили не в той ряд. 

 

Китайські бюджетні варіанти типу Delfa, Saturn,Samurai з якими часто зустрічаємось в торгівельних мережах Епіцентр,Нова лінія,Фокстрот це як авто Cherry або Geely . Дизайн непоганий,шумні, якість лишає бажати кращого як і довговічність. Гарантія орієнтовно 1 рік. Строк експлуатації з досвіду до 5 років. Вартість від 200-250$ за модель на площу 20-30 м2.

 

Китайські «трудяги» Idea, Midea, Chigo, Neoclima, Чому «трудяги»? Часто встановлюємо на магазини,бари,ресторани де експлуатація жорсткіша ніж вдома і не високі вимоги щодо шумових характеристик (шумні трохи), але навантаження витримують і працюють достойно. Гарантія в межах 3 років. Строк експлуатації з досвіду до 8-9 років. Авто Kia або Renaut, Peugeot . Вартість від 300-350$.

 

Китайські «Cереднячки» Gree, Cooper&Hunter, Fujitsu, Carrier. Працюють відносно тихо, якість комплектуючих на достойному рівні, не соромно поставити вдома. Гарантія в межах 3 років. Строк експлуатації з досвіду в районі 10 років. Авто Opel, Mazda або Skoda . Вартість від 450-500$ за модель на площу 20-30 м2.

 

Наші «Брендовики», вище середнього це: LG, Samsung (Koрея),Panasonic (Малайзія), Toshiba (Тайланд). Згідно рангу статусні кондиціонери. Якість практично не підлягає сумніву (хоча з Samsung було ряд проблем). Гарантія 3-5 років. Строк експлуатації з досвіду більше 12 років. Вартість від 500-700$ за модель на площу 20-30 м2. Авто Volkswagen, Honda або Merсedes-Benz , Toyota .

 

Ну і нарешті «Еліта» кити кондиціонування, і по ціні і по якості : Daikin, Mitsubishi Electric. Якість зашкалює, довговічність «горців», комплектація відмінна, робота безшумна як у інверторних моделях так і у ON/OF (До речі про їх різницю,переваги і недоліки обов’язково буде окрема стаття). Безумовна рекомендація. Гарантія 3-5 років. Строк експлуатації з досвіду більше 15 років. Вартість від 900$ за модель на площу 20-30 м2. Авто Lexus,Infinity чи Porshe.

 

На різний смак і грошовий знак.) Отож, вибір робіть самі… А ТЕПЛИЙ ДІМ ПСП Вам в цьому допоможе!