Ми тут
Сервісний відділ:
Відділ продажу: (067) 447-0549 (050) 433-7718
Каталог товарів

Частотні насоси

13.06.2018р.
Частотні насоси фото

Неминуче зростання цін на різні енергоносії змушують різними шляхами заощаджувати кошти в опалювальний сезон. Існує ряд заходів, які сприяють цому:

  • Заміна вікон та дверей
  • Утеплення будинку
  • Встановлення енергоефективного конденсаційного котла чи твердопаливного котла з буферною ємністю
  • Встановлення добових чи недільних програматорів для котлів
  • Встановлення термоголовок на радіатори опалення

Але забуваємо про не менш важливу деталь циркуляційний насос з частотним регулюванням, який значно економить електроенергію (приблизно 30-50%) в порівнянні з традиційним трьохшвидкісним насосом, тим більше, що в системі опалення їх мінімум два.

В господарствах, де застосовуються джерела безперебійного живлення, частотні насоси дають змогу значно продовжити час роботи від акумуляторної батареї. Ще приємною перевагою є функція саморозповітрювання. Такі відомі бренди як Wilo та Grundfos гарантують термін безвідмовної роботи від 5 років з умовою правильного монтажу та відсутності аварій в електромережі.

Хтось скаже, що частотні циркуляційні насоси мають високу ціну, але працівники підприємства Теплий Дім ПСП можуть запропонувати Вам комплексний підбір обладнання для програми IQ energy, яка в свою чергу, дає можливість відшкодування до 35% коштів витрачених на енергоефективну систему опалення.